Ga naar de inhoud

Trends en Tips voor heren

  • door

Wat zien vrouwen het liefste bij een man; een goede kop met haar. En dan bedoelen we niet alleen die volle haardos, want let’s face it; die heeft niet iedere man.
Nee, we bedoelen, een goed verzorgde en geknipte coupe!

Daarin mag er eigenlijk heel erg veel, want of je nou van kort houdt, (de zogeheten Buzzout oftewel gemillimeterd haar), of je houdt van langere lokken, alles kan Anno 2021.
Een terug blik in het verleden, waar mode nog mode was, maar dan wel in een hip jasje.

Lang haar mag weer

Yes, éindelijk is het weer zover, het langere haar bij de mannen mag weer. Nee, dus niet massaal niet meer naar de kapper gaan, er bijlopen als een verjaarde rockster of een backpacker die al 6 maanden onderweg is. Maar gewoon op een verzorgde manier je haar langer laten groeien. Dus regelmatig naar je kapper toe om je nekharen bij te laten werken en je bakkebaarden ook goed bijhouden zijn daarbij een must.
Verder van groot belang als je je haar laat groeien of als je het al langer draagt, is dat je geen kleverige natte gel gebruikt. Maar ga juist voor de Natural look. Gebruik een Keune Style Salt Mist, of de 1922 Touch Texture. Deze geven textuur aan je haar zonder dat het er vet en smoezelig uitziet. Heb je echt veel haar wat je uit je gezicht wilt dragen, dan is de Keune Style Power Paste een fijn product. Droog van structuur, kleverig, maar niet zichtbaar in gebruik en makkelijk uitwasbaar.

Fade out

Deze look blijft hot, ook dit seizoen weer.  Hiermee bedoelen we een gedeeltelijk opgeschoren kapsel, in de kappersterm; van niets naar iets. Leuke van deze trend is, het kan in ieder kapsel verwerkt worden. Dus als je alleen de contour bij je slapen wilt, geen probleem. Wil je alleen de achterkant opgeschoren, ook geen issue. Nadeel van het fade-out effect is wel dat je goed moet bijhouden en het dus veel onderhoud vergt. Eens in de 6 weken binnenlopen is hierbij geen optie. Iedere twee weken is echt een must.
Voordeel is weer, alleen de contouren even bijwerken is vaak zo gedaan, en kan dus vaak even snel voordat je doorgaat naar je werk, school of kantoor.

Peaky Blinders – Undercut

Als je de serie kent van Netflix weet je waar we op doelen; de jaren 20 look uit Birmingham Engeland. In kappersjargon heet het de Undercut. Vele varianten zijn mogelijk, en de look is erg hot op dit moment. Het lijkt best op de Fade-out, maar vergis je niet. Daar waar de zij en achterkanten ook hierbij opgeschoren zijn, sluiten ze niet aan op de langere bovenlagen. Er ontstaat als het ware een rand (vroegere champignon look). Hierdoor zit dit model er snel wat extremer uit.
Laat je over de verschillen goed informeren door onze stylistes, wij weten als geen ander wat jou het beste zal staan, en wat het beste mogelijk is met je haar.

Volume

Deze trend uit de jaren 80 komt ook weer terug. Dus heren, pak die föhn van je vrouw of vriend(in) er gerust bij, and Volume it is!! Welke look je ook kiest, dat maakt niet heel veel uit, zolang je haar maar volume heeft. Dat realiseer je door in je natte haar een 1922 Touch Texture te sprayen, of een Keune Style Soft Mousse te gebruiken. Föhn daarna je haar droog, ga er lekker vaak met je handen doorheen, dat creëert een zacht effect. Voor de finishing touch kan je je look nog fixeren met een hairspray, maar echt nodig is het niet.  En voilà, klaar is Kees

Buzzout – gemillimeterd haar

Deze laatste trend is er eigenlijk altijd, en in het corona tijdperk helaas helemaal. Dit kapsel geeft een hele stoere uitstraling, je ziet hem vaak terug in het leger, of bij de “thugs” in de films.
Toch is dit niet alleen maar handig om thuis te doen, want ook deze look vergt veel precisie. De Buzzcut heeft namelijk ook lengte opbouw. Laat je styliste je helpen, en je loopt er perfect getrimd bij.

Ben je geïnspireerd geraakt, bel naar de salon voor een afspraak, 035- 538 6832

ByKarole

Zoals je ziet, is er dus dit seizoen voor alle (haar) types een passende trend. kies vooral dat waar jij je goed bij voelt, en laat je adviseren door onze stylisten naar wat past bij jouw haar en je gezicht.

Aanbevolen producten
  • 1922 Tough Texture
  • Keune Style Salt Mist
  • Keune Style Power Paste
  • Keune Style Soft Mousse